Resultaten voor digitaal drukken

 
digitaal drukken
 
Repro van de Kamp Digitaal Drukken Den Haag.
Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Zo is het nu mogelijk om in kleine oplage kranten te drukken in full colour op echt krantenpapier! Direct te verspreiden als het uit de pers komt.
Drukkerij PP-Offset Diensten Digitaal drukken.
diverse verpakkingen, zoals cd-hoesjes, wijndozen. Genoeg mogelijkheden om kleine oplagen in een hoge kwaliteit te vervaardigen. Wilt u meer weten over alle digitale mogelijkheden neem dan contact op met ons. Voor meer informatie over digitaal drukken kunt op terecht op www.ppdigitaal.nl.
Verschillen tussen offsetdrukken en digitaal drukken / Virtual Printer blog.
Digitaal en offsetdrukken en de voordelen voor u. Doordat wij bij VirtualPrinter zowel offsetdrukken als digitaal drukken kunnen wij u altijd voor een gunstige prijs voorzien van drukwerk. Heeft u kleinere oplagen nodig dan drukken wij het digitaal en bij grote oplagen wordt uw drukwerk offset gedrukt.
Drukkerij in digitaal drukwerk: flyers, visitekaartjes, stickers.
Hoge kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn inherent aan elke drukwerkopdracht. Of het nu gaat om het digitaal drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, kaarten en folders of om het digitaal drukken van boeken en posters: de Digitale Drukker is altijd uw betrouwbare en voordelige drukker.
Digitaal drukken Drukkerij Durenkamp.
Aanleveren van bestanden. Vanaf 2004 drukken we ook digitaal. De kwaliteit en de productiesnelheid zijn sindsdien enorm verbeterd. Ook de prijs is in korte tijd een stuk interessanter geworden. In november 2013 is opnieuw een splinternieuwe digitale pers geplaatst de derde inmiddels.
Digitaal of offset drukken: wanneer kies je wat?
Offset drukken gaat helaas niet meer lukken, maar we kunnen het nog wel digitaal laten printen, is het antwoord. In blinde paniek en omdat het waarschijnlijk je laatste strohalm is zeg je: Heb ik het dan nog op tijd binnen?
PeterPrint.nl 100% digitaal drukken.
Hoe je een exportprofiel maakt om met de juiste instellingen sneller om te zetten naar PDF. Ontdek hoe je je eigen kleurwaaier maakt. In deze situaties is digitaal drukwerk ideaal.: Je wilt 500 ansichtkaarten laten drukken, in 50 verschillende ontwerpen.
Digitaal drukken De Resolutie.
Eén van de unieke toepassingen die we met onze digitale persen produceren is bijvoorbeeld behang. Al meer dan 15 jaar maken wij digitaal gedrukt behang. Naar eigen ontwerp maar ook van fotos en beelden voor zowel grote en kleine wanden.
Digitaal Drukwerk.
Digitaal proefschriften drukken. Hoogwaardig digitaal drukwerk met een snelle levertijd en een scherp tarief. Digitaal drukken combineert snelheid en flexibiliteit van printen met de kwaliteit van offset drukwerk. Met name voor opdrachten met korte doorlooptijden is digitaal drukken een uitstekende oplossing.
Digitaal drukwerk Gld print media.
Digitaal drukken wij boeken, huisstijlen visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, datasheets, flyers, folders, brochures, posters, kaarten, uitnodigingen, menukaarten, mailings, fotokaarten, verpakkingen, promotioneel drukwerk. Digitaal drukken is zeer geschikt voor full-colour drukwerk in kleinere oplages, op ieder formaat. Met daarbij de mogelijkheid om het drukwerk te personaliseren.
Druktechniek Wikipedia.
De term digitaal drukken wordt vaak gebruikt voor twee zeer verschillende technieken; het digitaal printen, bijv. met inkjetprinters, en het drukken op een drukpers waarbij de drukplaten direct digitaal op de pers worden vervaardigd. Een belangrijk voordeel van digitaal printen boven conventioneel drukken is de mogelijkheid om per pagina variabele data toe te voegen.

Contacteer ons