Op zoek naar visite kaartje?

 
visite kaartje
 
Synoniemen van visitekaartje; ander woord voor visitekaartje synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: paradepaardje, pronkjuweel, pronkstuk visitekaartje zn.: adreskaartje, kaartje, naamkaartje. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van visitekaartje grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek verwante woorden woordenboeken.: WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:
De of het visitekaartje? Welk lidwoord.
English: business card. Deutsch: visitenkarte Bekijk of het der of die visitenkarte is. Français: carte de visite Bekijk of het Le o La carte de visite is. Jou of jouw: jouw visitekaartje. Wat rijmt er op visitekaartje. Elk of elke: Elk visitekaartje.
Visitekaartje Vectoren, Foto's' en PSD bestanden Gratis Download.
Modern visitekaartje 41 1 3 dagen geleden. Modern visitekaartje 38 0 3 dagen geleden. Modern visitekaartje 21 0 3 dagen geleden. Rode en Blauwe Rozen Visitekaartje 12 0 2 dagen geleden. Hand getekende witte roze visitekaartje 9 0 2 dagen geleden.
Visitekaartje Wikipedia.
Er zijn ook websites waar men zelf een visitekaartje kan vormgeven: men kiest een lay-out uit de aangeboden collectie, vult de gegevens in die op het kaartje moeten komen en betaalt online, waarna de kaartjes in een sterk geautomatiseerd proces gedrukt en per post verstuurd worden.
Is je website een visitekaartje?
Dan kan die ondernemer er maar beter voor gezorgd hebben dat zn website géén visitekaartje is. Een visitekaartje maakt doorgaans weinig indruk. En je websitedie moet juist wél een indruk achterlaten. Sterker nog: die moet zorgen dat je bezoekers wat gaan dóen.
Zo bemachtig je het mooiste visitekaartje van de boardroom NRC.
Daarin proberen hoofdpersoon Patrick Bateman en zijn collegas elkaar te overtreffen in wie het mooiste visitekaartje heeft. Oh my god, it even has a watermark, hoor je Bateman zinderend denken als iemand zijn nieuwe kaartje op tafel legt. Ja, ook in boardrooms in de echte wereld kan het er soms zo verhit aan toe gaan, volgens Balarasque.
Visitekaartjes drukken voordelig en snel bij FLYERALARM.
Hoewel de betekenis van visitekaartjes is veranderd, is het uitwisselen ervan in Japan nog steeds gebonden aan een speciale etiquette: De oudere of persoon met meer anciënniteit presenteert als eerste zijn kaartje; met beide handen. De ontvanger leest het kaartje aandachtig en legt het voor zich op tafel neer.
Visitekaartjes drukken Full Color Drukwerkdeal.nl.
Licht 300 g/m kaartje dat dankzij het materiaal stevig aan voelt. Zoek je net wat meer luxe dan een basic visitekaartje? Een lekker stevig kaartje met veel afwerkingsopties? Dan zit je helemaal goed met onze premium visitekaartjes. Superstevige kwaliteit, vervaardigd van 400 g/m houtvrij mat mc!
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: visitekaartje. vis i tekaartje het; o; meervoud: visitekaartjes 1 naamkaartje: zijn visitekaartje afgeven duidelijk blijk van zijn aanwezigheid geven. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Visitekaartje in het Spaans vertaald uit het Nederlands.
Vertaal Matrix voor visitekaartje.: tarjeta de visita. tarjeta de contacto. Verwante woorden van visitekaartje.: oorspronkelijk een kaartje met de naam van de bezoeker dat achtergelaten werd indien men niet thuis aangetroffen werd en dat als bezoek telde. visitekaartje tarjeta; tarjeta de visita.
Visitekaartjes drukken Voor 1800: besteld, morgen in huis! Reclameland.
Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een nog lagere prijs. Bent u op zoek naar hoge aantallen? Dan zijn offset gedrukte visitekaartjes iets voor u. Vanaf 1.000 stuks is het zeker voordeliger om uw kaartjes offset te drukken.

Contacteer ons