Resultaten voor visitekaartje formaat

 
visitekaartje formaat
 
Visitekaartjes drukken vanaf 995, en gratis bestandscontrole.
Visitekaartje met flap. Visitekaartje dubbel liggend. Visitekaartje dubbel staand. Kies hier uw formaat. Stickers Vierkant M. Stickers Vierkant S. Stickers Vierkant XS. Kies hier uw formaat. Telefoonhoesje iPhone 3 Foto case rondom bedrukt. Telefoonhoesje iPhone 4/4s Foto case rondom bedrukt.
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
Micron 05/06/2006 2051.: Ik kom misschien met een vraag die voor veel mensen niet intresseerd, maar voor de Photoshoppers die er misschien ervaring mee hebben, ik zou graag de afmeting willen weten in pixels, mm, cm etc. van een visitekaartje soort bankpas formaat.
Visitekaartjes: tien cruciale tips.
te drukke vormgeving en te weinig contrast tussen tekst en achtergrond. Overweeg eens een afwijkend formaat of bijzondere snijvorm. Visitekaartjes mogen best een andere maat hebben dan pakweg 85, x 55, cm. En ze mogen ook best op een bijzondere manier gestansd gesneden zijn. Daardoor springt de business card eruit t.o.v. Voor een afwijkende stansvorm hoef je alleen maar aan de drukker een Illustrator of Corel Draw-bestand te geven met de bedoelde snijvorm. Houd wel rekening met wat hogere drukkosten. En zorg dat je binnen die 85, x 55, cm blijft, dan past het visitekaartje nog steeds in de bestaande adresbakjes etc.
Alles over de afmetingen van een visitekaartje.
In Nederland is het standaard formaat van een visitekaartje 85 bij 55 cm, bijna hetzelfde als het formaat van een creditcard, die standaard 8560, bij 5398, is. In andere landen zijn de afmetingen van een visitekaartje anders en wijkt de standaard maat van een visitekaartje dus af.
Transparante visitekaartjes Yourhello.
Vragen naar de bekende weg hoeft niet meer, want de antwoorden staan hieronder. Kan ik elk formaat visitekaartje laten bedrukken? Via de webshop kun je visitekaartjes bestellen in 8.5cm x 5.5cm staand of liggend, of ons eigen formaat vierkante kaartjes 6.5cm x 6.5cm.
Visitekaartjes drukken op maat 24-Visitekaartjes.nl.
Kies uit de snelste levertermijn voor uw visitekaartjes op eigen formaat met levering op adres, afhaalpunt of postbus. Templates voor ontwerp folder afwijkend formaat sjablonen. Snel met spoed uw folder ontwerpen? Download een gratis template sjabloon van uw visitekaartje op maat in Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign.
Visitekaartje formaten afmetingen Drukwerkdeal.nl.
De eerste keuze die je maakt, is natuurlijk het visitekaartje formaat. Ga je voor een standaard grootte visitekaartje of wil je juist opvallen met een unieke, afwijkende maat visitekaartje? Een standaard visitekaartje heeft een papierformaat van 88 x 55 mm.
Visitekaartjes formaten en afmetingen: uitgebreide uitleg.
Maar zou het niet zonde zijn als jouw visitekaartje niet bij een potentiƫle Japanse klant in de visitekaarthouder past? In Nederland en West-Europa is het formaat van visitekaartjes 85 x 55 mm. Amerika en Canada houden een standaard formaat van 88.9 x 50.8 mm aan.
Visitekaartjes! Kies uw eigen voordelige formaat! bij DRUKKERT.
Visitekaartjes eenzijdig bedrukt in full-color op 350grs papier. Uw visitekaartjes kunnen op elk formaat worden gemaakt. Voer uw eigen formaat in! Variabel t/m 140 mm. 350grs glad karton is het dikst mogelijke papier met een mat satijnen uitstraling. Afdrukkwaliteit van het hoogste niveau, en volledig full-color bedrukt. Visitekaartjes worden bedrukt op milieuverantwoord FSC papier.
Fantastische visitekaartjes in Photoshop www.PrintConcept.nl.
Beschik je niet over dit programma, dan kun je ook aan de slag in Photoshop. In deze tutorial leer je hoe je je visitekaartje drukklaar maakt. Laten we, om goed te starten, een paar drukwerktermen onder de loep nemen. Ben je vertrouwd met afloop? Afloop op je drukwerk is kort gezegd de rand rondom je ontwerp tot waar je design of afbeelding moet doorlopen. Het is noodzakelijk afloop te voorzien. Zo vermijd je dat er bij het snijden van je drukwerk ofwel een deel van je ontwerp wordt weggesneden ofwel dat je een witte rand rondom je ontwerp hebt. Voor standaard drukwerk raden we bij PrintConcept.nl een afloop van 3mm aan. Lees hier meer over de juiste afloop voor je standaarddrukwerk. Groot formaat drukwerk heeft andere opmaakvereisten.
Afmetingen visitekaartjes Drukland.
Deze afmetingen voor visitekaartjes zijn ook gangbaar in andere West-Europese landen. De afmetingen van de visitekaartjes van Drukland.nl zijn daarom ook standaard 85 x 55 mm, zodat jouw visitekaartje in elke houder en portemonnee past. Altijd gratis verzending. Spoed levering mogelijk.

Contacteer ons