Meer resultaten voor boek drukken

 
boek drukken
 
Het drukken van boeken bij een printing-on-demand-uitgeverij.
4 Hulpmiddelen bij het corrigeren. Hoe gaat het drukken van boeken in zn werk bij een printing-on-demand-uitgeverij? Geplaatst op 13 mei 2016 door Boekscout. Wanneer de correctieronde ten einde is, wordt de volgende fase voorbereid: het drukken van boeken. Je boek was tot nu toe een digitaal bestand.
Herdruk.nl drukt uw boek af in eigen professionele drukkerij.
Herdruk.nl drukt uw boek af in onze professionele interne drukkerij. Een eerste oplage van uw boek drukken doet u natuurlijk bij Herdruk.nl. Herdruk.nl is gespecialiseerd in het drukken van kleine oplages en kunnen dit voor een lagere prijs doen dan klassieke offset drukkers.
boek laten drukken door boekuitgevers.nl.
En als u uw boek wilt laten drukken wordt dat perfect geregeld door de specialisten van boekuitgevers.nl. Door de jarenlange ervaring en positieve inzet en kennis van de doelgroep weten boekuitgevers iedere schrijver flink te helpen met het uitgeven en drukken van boeken.
Drukkerij De Boek Drukken.
Onze drukkerij beschikt over drukpersen waarmee wij in staat zijn bijna alle soorten drukwerk op elk formaat, in iedere kleurstelling en in uiteenlopende oplagen te realiseren, op papier en enveloppen van 80 grs. tot 400 grs. Drukkerij De Boek v.o.f.
Boek printen en inbinden Goedkoop boeken printen Studentendrukwerk.
Tip: Laat je boek inbinden met de hard of softcover inbindmethode voor een professionele uitstraling. Boek drukken kleine oplage tot 250 stuks. Wij zijn specialist in het drukken van kleine oplage boeken. Doordat wij digitaal drukken kun je al voordelig je eigen boek laten drukken vanaf 1 exemplaar.
Boeken drukken in kleine oplage Ruparo, Amsterdam centrum.
Omdat wij boeken digitaal drukken, kunnen we ook een kleine oplage aan. We drukken boeken vanaf een oplage van 1 exemplaar. Maar ook oplages van honderden exemplaren drukken we graag. Het zijn de extra's' die de uitvoering van een boek leuk kunnen maken.
Home.
Altijd de beste kwaliteit en scherp geprijsd in verschillende oplagen. Art Grapics TOP DEAL: BOEKEN, MAGAZINES, ALMANAKKEN EN PROEFSCHR IFTEN laten drukken tot 40% goedkoper. KWALITEIT: ART GRAPHICS maakt veelvuldig gebruik van FSC gecertificeerd papier en drukt met inkten die geen gevaar vormen voor mens en milieu.
Boek drukken DMI Books.
DMI Books print uw opgemaakte boek met voor en achterkantontwerp heel voordelig en in perfecte kwaliteit! Ons standaard pakket voor print only start bij 100 exemplaren met een keuze uit verschillende formaten met een maximum van 250 paginas zwart/wit, full color omslag mat of glans gelamineerd. Dit pakket is inclusief instelkosten, digitaal proof exemplaar, ISBN nummer en verzending naar éé n adres in Nederland Natuurlijk kunt u na de i nitiële oplage van 100 stuks altijd extra boeken bijbestellen met een minimum oplage van 10 stuks! Pakket drukken 100 exempleren Paperback max 250 paginas 59000, euro ex BTW.
Hardcover boek drukken Drukkerij Flyersonline.nl Hardcover boeken.
Hardcover boek drukken. Hoge kwaliteit hardcover boeken. Deze boeken beschikken over een zeer stevige kartonnen omslag voorzien van uw ontwerp met mat of glanslaminaat. U heeft de keuze uit genaaide of gelijmde garenloze gebonden boeken in verschillende formaten en papiersoorten.
Een boek laten drukken, in grote en kleine oplages Pro-book.
online verkopen van uw boek. home boek drukken Een boek laten drukken. U wilt uw eigen boek laten drukken? Dan bent u bij Pro-book aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplages boeken.
Boek drukken Schrijven Online.
Boek drukken is een eeuwenoud ambacht waar veel bij komt kijken. Echter door de nieuwe technieken is het anno 2016 de gewoonste zaak om je boek niet alleen zelf uit te geven, maar ook deze te drukken. Waarom zou je een boek drukken?

Contacteer ons